Introducció i objectius

24 hores al dia, 365 dies a l’any al vostre servei, el SEM és l’empresa pública encarregada de gestionar i donar resposta a les demandes d’assistència d’emergència sanitària extrahospitalària a Catalunya, rebudes a través del telèfon d’emergències únic 112. També s’encarrega d’oferir assistència d’urgència sanitària extrahospitalària així com informació sanitària telefònica i consells de salut, mitjançant el telèfon 061 CatSalut Respon, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

Així mateix, des de principis del 2016 gestiona també el servei del Transport Sanitari No Urgent (TSNU) a tot Catalunya, amb l’objectiu de millorar la coordinació de les dues modalitats de Transport Sanitari, l’ús dels recursos i la gestió dels mateixos.

El SEM vetlla pel treball en xarxa amb la resta d’organismes del sistema de salut de Catalunya. Per tal de garantir l’equitat, integra en la gestió aquelles diferències que li permeten una major eficiència i la prestació d’un servei de millor qualitat.

Amb aquest document volem donar a conèixer a la població, als professionals de la salut i a totes aquelles persones interessades, l’esforç dels professionals del SEM que diàriament realitzen una tasca exemplar dins d’aquesta empresa.

Continguts